Slagwerkers gezocht!

Op dit moment zijn we op zoek naar slagwerkers voor:

HO (harmonieorkest) 
Je kunt drummen, noten lezen, pauken bespelen en ander klein slagwerk bedienen. De stukken die het harmonieorkest speelt zijn zeer divers: van BigBand tot symphonische blaasmuziek. Modern en klassiek.

OO (opleidingsorkest)
Je kunt al een beetje drummen, noten lezen en de dirigent volgen. Het repertoire is zoals bij het harmonieorkest, alleen van een iets lager niveau.

BO (beginnersorkest)
Je hebt een paar lessen gehad op het drumstel en je wilt dit in de praktijk oefenen. In een klein groepje maak je muziek met andere beginners. Of je hebt trommelles op de vrijdagavond bij Rinus Verschoor (repetitielokaal Makassarstraat) en speelt daar in de slagwerkgroep.

Slagwerkgroep 
Op vrijdagavond kun je terecht als beginnende of gevorderde slagwerker. Trommels en stokken zijn aanwezig en je krijgt een goede en gedegen opleiding in een gezellige sfeer.

Weet je wat? Kijk voor meer informatie even op de pagina’s van de betreffende groepen. Daar staan ook de repetitietijden. Kom gerust langs of vul meteen het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.