100 jaar

Download HIER de perskit

 

In 2020 bestaat De Bazuin 100 jaar. Een vereniging met een lange geschiedenis; ooit begonnen me circa 20 leden en nu uitgegroeid tot een levendige vereniging met ruim 120 muzikanten.

Om dit bijzondere jubileum te vieren worden met diverse actviteiten georganiseerd. Het jubileumjaar wordt op 1 februari geopend met een gala-reunieavond voor leden, oud-leden en genodigden.
Plaats: Vorstelijk complex, Prinses Christinalaan 1, Utrecht.
Aanvang: 20.00 uur
Tijdens deze avond zal onder andere het jubileumboek worden gepresenteerd. Ben je oudlid of donateur/vriend meld je dan aan via deze link: https://forms.gle/Sw6KRNxDZeN3PWc79.

Gedurende de rest van het jaar worden diverse optredens gegeven met als een van de hoogtepunten het jubileum-concert in Tivoli-Vredenburg. In een eenmalig optreden wordt samen met met de Utrechtse muziekfilmpjesmaker en rasverteller Mondo Leone opzoek gegaan naar “Het mooiste geluid (ter wereld)”. Het word een avond vol met muziek, film en verhalen waarbij enkele van Mondo Leones film-klassiekers door De Bazuin van een heel nieuw arrangement worden voorzien. Voor meer informatie over dit concert en kaarten bestellen klik hier .

In het najaar van 2020 gaat de hele vereniging op concertreis naar Riga. Hier worden in de stad diverse optredens gegeven, samen met het orkest Auseklitis uit Riga.

Het jaar wordt afgesloten met een winterconcert op 14 december.