Jubileumconcert

Jubileumconcert Tivoli Vredenburg.

Dit concert is meerdere keren verplaatst naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus.  Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Het kan zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Ter ere van het 102-jarig jubileum geeft De Bazuin een eenmalig bijzonder concert. Samen met de Utrechtse muziekfilmpjesmaker en rasverteller Mondo Leone wordt opzoek gegaan naar Het mooiste geluid (ter wereld).

Wordt dat een knetterende trompet? Het bigband-achtige akkoord dat Amerikaanse treinen toeteren? Of juist iets heel anders, zoals regen op je tent? Is dat de zangerige taal van de Utrechtse Italiaan Gianni Casti die zijn lievelingsrecept (Ravioli van zijn moeder) kookt? Of een plons in het water van je kind dat zwemles heeft in zwembad de Kwakel?

Een avond vol muziek, film en verhalen waarbij enkele van Mondo Leones film-klassiekers door De Bazuin van een heel nieuw arrangement worden voorzien. Dat alleen al maakt kans het mooiste geluid ter wereld te zijn.

Voor de pauze zullen enkele filmklassiekers van Mondo Leone worden opgevoerd, zoals Duiken en Spreeuwen. Tevens zal De Bazuin het stuk ‘Overture to a New Age’ van Jan de Haan ten gehore brengen.

Na de pauze gaat het dak eraf met swingende muziek met onder andere Lalala van Leon Giesen, en Walking the Dog van Gershwin, afgesloten met een heuse carnavalskraker. Joost Visser en Rinus Verschoor hebben de muzikale leiding bij het concert. Het podiumbeeld en de regie worden verzorgd door Jolanda de Jong.

Het langverwachte jubileumconcert van Muziekvereniging de Bazuin Utrecht.

Op 4 juni 2022, van 19.30 – 22.30 uur in Tivoli is het dan eindelijk zo ver.

Koop op tijd uw kaarten!

Menu Types
Scroll to top menu - menu visible only when scroll up
Menu background color on scroll
Demos