Zaterdag 7 november was de jeugddag 2020, met alle jeugdleden van zowel de Bazuin als van muziekvereniging Aurora. Het vond plaats in het pas verbouwde verenigingsgebouw van Aurora. Vanwege de corona-maatregelen mochten helaas alleen de leden tot en met 18 jaar bij de dag aanwezig zijn. Alsnog was er een groep van 30 muzikanten!

Ingespeeld werd er uit het gele boek, en de hele dag oefenden de muzikanten aan Pirates of the Caribbean, How far I’ll go, Sweet but psycho, Bailando en Clap your hands and stamp your feet. Tussendoor was er tijd voor een quiz, en natuurlijk om lekker buiten te spelen.
Om 15.00 uur werd de dag afgesloten met een concert dat live via youtube te volgen was, zodat alle ouders en andere fans konden horen wat de jeugd die dag had ingestudeerd.
Het was een gezellige dag waarbij de jeugdorkesten van de twee verenigingen samensmolten. De plannen voor de jeugddag 2021 staan alweer in de steigers, hopelijk dan ook weer met het jeugdorkest van De Bilt!