Harmonieorkest

Een harmonieorkest bestaat traditioneel uit hout- en koperblazers en slagwerk.

Door de combinatie van deze instrumenten kan er een heel gevarieerd repertoire gespeeld worden: van klassiek tot straatmars, van jazz tot populair. Dit komt onder andere tot uiting in de diversiteit van de optredens. Zo begeleiden we kerkdiensten, lopen we mee met straatfestiviteiten en spelen we de wat moeilijkere concertstukken bij zittende optredens. We doen ook mee aan TV- en theaterproducties.

Nieuwe leden komen eerst even ‘snuffelen’ en spelen een paar keer mee; pas daarna, mogen ze een stukje voorspelen aan de dirigent. Maak je hierover vooral geen zorgen; het gaat om het bepalen van je niveau en of je ook echt op je plaats bent in het Harmonieorkest. We hebben immers meer groepen tot onze beschikking.

Gezelligheid is een belangrijk onderdeel van De Bazuin. Bij de vereniging zijn veel sociale activiteiten als uitwisselingsweekenden met andere orkesten, een leerlingenweekend en de solistenavond waarop iedereen zijn of haar talenten kan laten horen. Het Harmonieorkest staat onder leiding van Joost Visser.

 IMG-20160620-WA0001

Maak snel een afspraak via de email: klik op de button “Contact”.

Contact

REPETITIE:

Elke dinsdagavond van
19.45 - 22.00 uur

PLAATS:

Muziekhuis Lombok
Makassarstraat 84
Utrecht