Sinterklaas bij de Voetbal

Sinterklaas bij de Voetbal

Samen met 3 pieten vertrok Sinterklaas naar Zwaluwen Vooruit, de plaatselijke voetbalclub.

Zoals ieder jaar gingen de pieten weer vol vuur het veld op om samen met de kinderen te voetballen. Sinterklaas zocht intussen een mooi plekje op de tribune.
Na het uitdelen van pepernoten en cadeaus stapte de Sint weer in zijn auto en hij werd vrolijk uitgezwaaid door de jonge voetballers.

Optocht St. Maarten

Optocht St. Maarten

11 November was de dag dat de kinderen uit Oog in Al weer in een bonte stoet door de wijk liepen, getooid met prachtige lampionnen.
Gelukkig was het droog en windstil en dat maakte de tocht heel plezierig.
Colet had haar debuut als Tambour-Maïtre en dat deed ze erg goed.

 

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas op bezoek

Muziekvereniging De Bazuin heeft al eeuwenlang goede banden met Sinterklaas en zijn pieten, en daarom wil Sinterklaas via De Bazuin graag bij u een bezoekje thuis brengen!
De Goedheiligman en zijn pieten hebben 4 en 5 december vrij gehouden in hun agenda. Neem via e-mail (sinterklaas@bazuinutrecht.nl) contact op met de planningspieten.

De kosten bedragen 50 euro binnen de gemeente Utrecht. Buiten de gemeente Utrecht, mits niet te ver erbuiten, bedragen de kosten 60 euro. Een bezoek duurt ongeveer 20 minuten. Langer is, in overleg, ook mogelijk.

Groetjes,
de Sint en zijn pieten 

Bazuindag met livestream

Bazuindag met livestream

Zaterdag 23 oktober zal de Bazuin de hele dag musiceren. Alle groepen komen bijeen om met elkaar muziek te maken, naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Natuurlijk zijn onze dirigenten van de partij om ons op een hoger muzikaal niveau te tillen.
Het publiek kan vanuit meegenieten via een livestream. Er zijn 2 ‘kijk en luistermomenten’:

Publiek is ook welkom:
Optreden 1: 14.45 – 15.15

Optreden 2: 17.15 –  17.45

Adres:
Het Kruispunt
Het Spoor 51
3994 AC Houten
BBQ 2021

BBQ 2021

Wat een feest was het afgelopen zaterdag! Leden van alle groepen kwamen bijeen op de woonboot van Johan en Corrie voor de jaarlijkse BBQ, de opening van het seizoen. Om 16.00 uur vertrokken de leden in klein groepen  voor een speurtocht door de wijk; het woord dat uiteindelijk werd gepuzzeld was: diminuendo (langzamer worden). Ondanks een pittige regenbui was het een plezierige tocht. Daarna speelden leden van het Opleidingsorkest een nieuw stuk: Super heroes; met dit stuk gaan ze over enige tijd op concours. Om 18.00 uur  gingen we lekker samen eten (met dank aan de ‘grillende’ koks en de heerlijke salades die de leden zelf hadden gemaakt) Het feest duurde tot in de kleine uurtjes.

      

Rondje Stadseiland

Rondje Stadseiland

Zondag 5 september mochten de Domkoppen weer eens optreden. En wel bij het ‘rondje Stadeiland’. Een wandel, hardloop,  fiets of skeelertocht van verschillende lengte. De Domkoppen waren erbij om de deelnemers aan te moedigen. Dit werd zeer gewaardeerd, ook door toevallige passanten. Mede door het prachtige weer werd het een gezellig en goed klinkend optreden.

Bijna vakantie!

Bijna vakantie!

Op 13 juli 2021 speelden de muzikanten van het BO en OO samen met de blokfluitgroep van Corrie Eshuis. Het was mooi weer en de kinderen hadden er zin in. Na een korte generale repetitie begon het spelcircuit en konden de kinderen hun energie kwijt door middel van blikgooien, stoepkrijten, meppen met een krant en tennissen. Ouders en belangstellenden kwamen luisteren naar het concert en het applaus toonde aan dat het een succesvol optreden was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nu eerst vakantie vieren!!

We mogen weer!

We mogen weer!

Eindelijk, na een lange Lockdown waarbij samen musiceren niet mogelijk was, mochten afgelopen dinsdag de muzikanten van het BO (Beginnersorkest) en het OO (Opleidingsorkest) weer naar de repetitie. Deze eerste keer werd de repetitie buiten gehouden, maar de verwachting is, dat we snel weer binnen mogen repeteren en dat ook de leden van het HO weer welkom zijn in het repetitiegebouw aan de Makassarstraat. De leerlingen vonden het heel fijn om elkaar weer te zien na zo’n lange afwezigheid. Gelukkig was het samenspel nog als vanouds en klonk het niet slecht voor zo’n eerste keer.
Nieuwe leden voor deze orkesten kunnen zich nu alvast opgeven door een e-mail te sturen naar info@bazuinutrecht.nl

Corona nieuws

Corona nieuws

Nederland en dus ook de Bazuin leeft in de ban van de inmiddels 3e golf. De vaccinaties zijn gelukkig van start gegaan en de repetities zullen binnenkort ook weer een aanvang nemen. Natuurlijk kunnen we dat pas met zekerheid zeggen als het zover is. Vooralsnog hebben we een avondklok en mogen we niet samen muziek maken. Maar hoop doet leven. Nog even de tanden op elkaar en gelukkig komt er af en toe een leuke muziekquiz voorbij, of een Bingo-avond of zelfs een solistenavond. Allemaal online natuurlijk. Het bestuur doet al het mogelijke om de onderlinge band levend te houden. Natuurlijk helpen de dirigenten hier ook aan mee.

We blijven positief!

Load More